Vad innebär ett samarbete med INTERSPORT

Ett samarbetsavtal med INTERSPORT sträcker sig ofta över 3-5 år och sker i kontinuerlig kontakt med er lokala teamsäljare som finns tillgänglig för personlig service av hög kvalitet. Samarbetet innefattar ett försäljningsavtal samt ett varumärkesavtal med någon av våra leverantörer. Ni i föreningen lägger tillsammans med teamsäljaren upp en plan, bestämmer er medlemsprofil för föreningskläderna och går igenom övriga behov av material och textil.

Det lokala och digitala kombineras

För oss är den personliga kontakten viktig, lika viktigt är tillgängligheten till sortimentet. Genom ett samarbete med INTERSPORT får ni det bästa av två världar, både för föreningen och dess medlemmar. Den lokala närvaron på plats som kombineras med den maximala tillgängligheten digitalt via föreningens hemsida eller intersport.se.

Generös ersättning och sponsring

Vår erfarenhet och våra undersökningar visar att den mest efterfrågade ersättningsmodellen för föreningar är en kombination av fast ersättning per år och en rörlig prestationsbaserad ersättning på såväl föreningens som medlemmarnas inköp.

Ni som förening får alltså en fast årlig ersättning, bonus på föreningens inköp och bonus på medlemmarnas inköp i föreningens webbshop. Inte nog med det, ni får dessutom bonus från medlemmar i Club INTERSPORT som valt att stötta er förening på alla köp även på INTERSPORTs ordinarie sortiment, det kan ni läsa mer om under stöd din förening.

Starta ett samarbete!

Fördelarna med ett samarbete med INTERSPORT verkar aldrig ta slut! Har du frågor, vill veta mer eller helt enkelt inleda ett samarbete, tveka inte att kontakta teamsäljaren i din lokala INTERSPORT-butik.