Vad är INTERSPORT Team

INTERSPORT TEAM är en del av världens största sportkedja och vi är stolta över våra föreningssamarbeten, stora som små. Allt från Hammarby Fotboll, Frölunda HC och Brynäs IF på elitnivå till våra drygt 1200 samarbeten med klubbar inom breddidrotten som fotboll, friidrott, hockey, gymnastik, handboll, innebandy med mera.

Idrott som en del i gemenskapen

Vår föreningsverksamhet är störst i Sverige och vi tror på människors lika värde. Vi tror på sport och idrott som en viktig del för gemenskap och rörelseglädje oavsett vem du är. Tjejer och killar, personer med olika bakgrund, som sportar individuellt eller i lag och med olika funktionsvariationer. Sport är för alla!

Vi kombinerar det digitala med det lokala

Vi på INTERSPORT kan erbjuda de produkter och varumärken som din förening behöver. Eftersom vi finns på över 150 olika platser runt om i Sverige har vi bra lokal kännedom och ni kan snabbt och enkelt komma i kontakt med oss personligen.

Vi tror på inspirerande möten där vi tillsammans diskuterar fram den bästa lösningen för er förening, i kombination med digitala verktyg. INTERSPORT är nämligen den aktör på marknaden som kommit längst med att digitalt nå den enskilda föreningsmedlemmen. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt för medlemmarna som enkelt kan handla vart och när de vill.

Flera fördelar med webbshop på INTERSPORT

Med er förening kopplad till INTERSPORT får ni en egen, speciellt framtagen, webbshop med ert utvalda teamsortiment och era medlemmar köpa föreningskläder online till konkurrenskraftiga priser. Ni får ert utvalda sortiment i en tydlig överblick för att medlemmarna enkelt ska kunna välja. De kan själva välja om de betalar direkt online med kort eller via Klarna och ni får samtidigt bonus på alla köp medlemmarna gör i just er webbshop. Beställningarna anpassas efter medlemmarnas önskemål och skickas gratis för uthämtning i er TEAM-butik där ni också har er lokala säljare nära till hands.