Stöd din förening

Vi vet att många av våra medlemmar i Club Intersport också är delaktiga i olika föreningar runt om i landet. Antingen för egen aktivitet eller med deltagande för barnens aktiviteter. Det finns så mycket engagemang, gemenskap och rörelseglädje. Det vill vi uppmärksamma! Vi vill göra det enklare för våra medlemmar att stötta sin förening och allt det grymma jobb som görs.

Dubbel nytta – bonus till alla!

Inte nog med att din förening får bonus när du handlar i föreningens webbshop, dessutom kan de få bonus när du handlar i INTERSPORTS övriga sortiment. Du får alltså bonus på alla dina köp men kan dessutom välja valfri förening* att stötta ytterligare, helt utan att det påverkar ditt privata poängsaldo. Både du och din förening får alltså bonus på allt du köper, så bra!

Så går det till!

Du som privatperson får mellan 2-6 % i bonus beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du och din förening.

Hur gör jag för att stötta min förening?

För att stötta din förening loggar du in på intersport.se och går till Mina uppgifter (länk!) och väljer Butik & förening (länk!). Där kan du välja vilken klubb du vill stötta, om du vill ändra vilken förening du stöttar eller om du vill sluta stötta en förening. Saknar du din INTERSPORT-kopplade förening i listan, kontakta din lokala teamsäljare!

*som samarbetar med INTERSPORT.