Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används. Läs mer

Öppettider & Kontakt

0300-16800
Öppet idag:
10:00-19:00
Vardagar: 10:00-19:00
Lördagar: 10:00-17:00
Söndagar: 11:00-17:00
Vägbeskrivning
57.51460 12.07646

Vägbeskrivning till butiken

Skriv in din adress eller postnummer nedan, så hjälper vi dig att hitta närmaste väg till butiken

INTERSPORT Kungsbacka Borgås

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning. Från och med våren 2014 säljer vi även cyklar. Det är självklart för oss att kunna hjälpa dig att hitta rätt löpsko efter utprovning på löpband. För att få bästa komfort med dina nya skor erbjuder vi även möjlighet att individuellt anpassa sulor efter dina fötter.  På Göteborgsmarknaden jobbar vi också aktivt med flera av Sveriges största, och mest synliga klubbar, såsom Frölunda Indians och det är endast hos oss du finner souvenirer från denna klubb.

Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Du hittar oss bakom Hede Fashion Outlet, bredvid ICA Maxi.

Här välkomnas du av Rasmus med personal!


INTERSPORT Kungsbacka Borgås tjänster:

Skridskoslipning, Alpinservice, Cykelservice, Formgjutna sulor, Löpanalys, Längdservice

INTERSPORT Kungsbacka Borgås har utökat utbud inom:

Cykel