Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används. Läs mer
Populära tips & guider
Sök på hela Intersport.se

Så hittar du den perfekta fars dag-presenten

 

På söndag är det återigen dags att hylla och fira pappa. Här kommer därför sex tips på vad du kan köpa till pappa!

Ryggskydd
Säkerhet är A och O nu när skidsäsongen börjar närma sig. Varför inte hjälpa pappa att kitta sig med ett ryggskydd som ger maximal rörlighet, optimal passform och andning. Materialet är mjukt, men blir hårt vid slag eller krasch för att skydda när olyckan är framme.

Scott Light Vest M’s Actifit Plus ryggskydd, 1499 kronor.

 

Pulsklocka
Det börjar bli allt mer populärt att mäta allt från hur man sover till träning. Pulsklockan är dessutom en av årets hetaste prylar - varför inte öka pappas coolhetsfaktor och dessutom hjälpa honom hålla koll på sin puls, aktivitet, sömn och kalorier - dygnet runt.

Polar M200 OHR pulsklocka svart, 1199 kronor.


 

Skidhjälm
Som utförsåkare är bland det farligaste man kan råka ut för en olycka med skall- eller hjärnskada. Därför är det viktigt att ha rätt utrustning - vilket gör stor skillnad. Investera i en bra hjälm med hard-shell konstruktion för längre livslängd och foam liner som recuerar eventuella smällar mot huvudet.

K2 Phase PRO aplinhjälm, 799 kronor.

'

 

 

 

Foamroller
Vi har i tidigare stories berättat om vikten av att använda en foamroller som ett komplement till sin träning. Den masserar och stretchar ut muskler och lindrar muskelspänningar. Man kan likna en foamroller vid att den används som en kavel för att mjuka upp muskler, bindväv och ligament.

Energetics Massage Tube roller, 249 kronor.

 

Vinterkängor
När temperaturen börjar krypa ner under nollstrecket är det väldigt skönt att ha ett par varma och bekväma kängor att traska runt i, som även funkar vid snö och halt underlag. Och vad är bättre än ett par schyssta kängor som dessutom är snygga?

Timberland Killington Chukka Gul, 999 kronor.

Alpinstavar
Med ett bra par alpinstavar blir din skidåkning avsevärt mycket bättre, smidigare och roligare. Investera i ett par tillverkade av robust aluminium med S3-grepp för ökad säkerhet, så har du något att se fram emot med årets skidpremiär!

Salomon MTN ALU S3, 999 kronor.