Club Intersport

Club Intersport är kundklubben för dig som älskar sport. Vår kundklubb är kortlös och din bonus registrerar du enkelt via ditt ID-kort när du handlar. När du lämnar din mailadress till oss så får du 500 extra bonuspoäng. I våra nyhetsbrev ger vi dig erbjudanden, tips och inspiration.

Bonusen är 2-6% på dina bonusgrundande köp. Ju mer du köper, desto högre bonus.

Det här får du i ditt medlemskap:

  • Bonus på allt du köper
  • Vi sparar alla dina kvitton som du har bonusregistrerat
  • Rabatter och erbjudanden
  • Inbjudningar till event och Clubkvällar
  • Få förtur till Black-Friday

Stötta din förening!

Vi vet att många av våra medlemmar i Club Intersport också är delaktiga i olika föreningar runt om i landet. Antingen för egen aktivitet eller med deltagande för barnens aktiviteter. Så mycket engagemang, gemenskap och rörelseglädje. Det vill vi uppmärksamma!

Vi vill göra det enklare för våra medlemmar att stötta sin förening och allt det grymma jobb som görs. 

Om din förening samarbetar med Intersport TEAM kan du som föreningsmedlem ta del av din bonus själv som vanligt men dessutom även ge till din förening. Så bra!

Utan att det påverkar vad du får ut av din egen bonus kan föreningen ta del och få bonus. Du som privatperson får mellan 2-6% i bonus beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du och din förening. Snack om win-win!

Som Club Intersport medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika Club erbjudanden från Intersport. För att börja stötta din förening, logga in ovan eller bli medlem och fyll i vilken förening du vill stötta.